Thursday, March 15

Der Fender

Gisteren was een geweldige dag. 's middags heeft Patrick zijn nieuwe Fender gekocht en die avond zijn we deze gelijk gaan uitproberen. Maar niet eerder voordat we met Adam en zijn pa een sushi-bar zijn ingedoken. Het stapeltje kleurrijke bordjes kreeg inmiddels een toren van Piza omvang en de warme Sake gleed er ook soepeltjes in. Dat had allemaal tot gevolg dat ons viertal dat inmiddels met 2 Oostenrijkers was uitgebreid een gezellige kluit begon te worden. Na nog een laatste ronde en heerlijke gefrituurde visgerechtjes zijn we naar het dakteras gegaan die je vast nog wel kunt herinneren van de BBQ.

Daar hebben we allemaal onze kelen geschaapt en een drietal gitaarspelers weten te strikken om er een eigen feestje te bouwen. In ons eigen openluchttheater hebben we het van de daken geschreeuwd, letterlijk en figuurlijk. Dat het een goede avond was geweest is wel aan de groepsfoto te zien waar van iedereen een spontane glimlach is af te lezen.

Morgen staat er weer een avond stappen voor de boeg, en met de maandag, dinsdag, woensdag en vandaag erbij zijn we hard op weg aan het gaan om er een stap-week van te maken. De st. Patricks-day van zaterdag zal ook niet als een koude kermis worden afgesloten. De laatste dag van de week ronden we af met een traditioneel Chinese bruiloft, dus dat beloofd nogal wat. De giftcheque is al opgehaald en we hebben ons ook al geïnformeerd naar de gewoontes.

Goed, ik ga lekker rusten voor het weekend, want poeh, wat hebben we het hier zwaar in Hong Kong... ;-)

1 comment:

  1. Jullie hebben het duidelijk echt zwaar ja ;)

    Gert-Jan.

    ReplyDelete