Tuesday, January 30

'The Fried Coffee Concept ©'

Zo, weer even een update van mij. Weer lang geleden, maar we zijn hier ontzettend druk geweest de afgelopen weken met onze projecten.

Naast het werken aan de projecten hebben we natuurlijk ook niet stil gezeten. Bart is wezen wandelen, en ik ben inmiddels behoorlijk verslaafd aan de serie Prison Break. Maar buiten dat hebben we natuurlijk ook nog de nodige barren bezocht voor wat cultureel/muzikaal vermaak, en uiteraard een drankje.

Maar waar deze post over gaat: 'The Fried Coffee Concept ©'. Nee, dit is geen band of film ofzo, maar een heus concept wat we binnenkort willen introduceren bij Starbucks. Starbucks heeft namelijk de meest belachelijke soorten koffie; frozen coffee, mocha sjakka latta, en nog veel meer van die flauwekul. Ons idee is werkelijk brilliant, en waarschijnlijk wordt het met open armen ontvangen door de Chinese vestigingen van Starbucks. Het is heel simpel, je moet gewoon koffie zetten, en dan net ietsje te sterk; ongeveer 6 a 7 schepjes. Vervolgens de koffie een half uur in het apparaat laten zitten terwijl het koffie-apparaat aan blijft staan. De koffie wordt dan lekker warm en kookt lekker door. Vervolgens kan de koffie opgedronken worden. En het resultaat mag er wezen hoor. Na het drinken van een kop 'Fried Coffee ©' gaat de productiviteit met 200% omhoog! Hoe dachten jullie anders dat wij zo hard konden werken ;-).

No comments:

Post a Comment