Tuesday, January 9

Bericht van Patrick

Ik kreeg al van een aantal mensen te horen dat er helemaal geen berichten van Patrick op de site stonden, dus vandaar hier een bericht :-). We hebben het vrij druk gehad de afgelopen dagen, dus vandaar dat ik er nog niet zoveel op had gezet... maar ja, dat is natuurlijk geen excuuss...

Hier in Hong Kong gaat het allemaal goed, de keuken in het apartement begint inmiddels aardig gevuld te raken met alle dingen die we ervoor gekocht hebben, pannen, borden, etc. De koelkast ligt al aardig vol met gele blikjes, dus dat gaat ook goed :). We hebben nog steeds niet zelf gekookt hier, maar ik denk dat we dat morgen voor het eerst gaan proberen. Maar dat moet wel lukken. We hebben vandaag voor het eerst wat handdoeken gewassen, en die zijn niet gekrompen, dus dat doen we goed. Ons stroomprobleem is inmiddels weer opgelost, dus voortaan wordt het rustig slapen.

Het is maar even een korte update, maar het is iniedergeval iets. Moet nu weer terug naar boven (hebben namelijk nog geen internet in het apartement, dus zit in de lobby), ze komen dadelijk namelijk met ons de inventory checklist van het apartement doorlopen. Even kijken of alles erin zit voordat we deze lijst ondertekenen :).

Als het goed is komt waarschijnlijk vanavond het filmpje van ons apartement op google video, dus dan kan iedereen het zien. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden... wij vinden het iniedergeval super :).

3 comments:

  1. Ha Patrick, mooi om inderdaad ook een post van jou te lezen. En fijn dat jullie weer normaal kunnen slapen. Dat heb je na het maken van lange dagen (lees nachten ;) ) ook wel nodig.

    Gr, pap.

    ReplyDelete
  2. Ben benieuwd naar het filmpje enneh niet teveel bieren in dat supersonisch zwembad! ;-)

    Groet,
    Anton

    ReplyDelete
  3. Hallo Patrick
    Fijn dat het allemaal goed gaat. En hebben jullie nu gekookt?

    groetjes Tante Paula.

    ReplyDelete