Tuesday, March 13

Meer te melden dan je denkt...

Hoewel Patrick van mening is dat er niet zoveel te melden is, moet ik dat toch even recht zetten. We zijn echt bezige bijtjes hier in HK. Overdag uiteraard arbeiten hier op het kantoor en in de avond gaan we er ook nog lustig op los. Gisteren hebben we met Adam plannen besproken om een mini tv-show op You Tube te gaan maken. Dat zal smullen voor jullie worden, aangezien we uiteraard alle eigenaardigheden en truukjes in Hong Kong proberen te achterhalen. De brainstormsessie van gisteren (onder genot van een biertje) was dan ook een daverend succes!

Dat de show ook van hoogwaardige kwaliteit zal zijn, kunnen jullie waarschijnlijk wel zien aan het filmpje dat Adam even snel in elkaar geknutselt heeft. (zie bericht Patrick hieronder...)

Bangkok was ook wel iets meer dan even een reis boeken. Mr. Kosterman was namelijk zeer lastig over te halen om een goedkope vlucht te nemen na wat meer vliegervaring. Ik had daar eigenlijk niet zoveel zin in, om diep in de buidel te gaan tasten. Uiteindelijk hebben we waarschijnlijk nu de middenweg gevonden daar we met een maatschappij vliegen die niet slecht en ook niet superieur is. Zo zal Patricks' vakantie niet in het teken staan van vliegangst en baal ik iets minder over het Thai Oriental vliegtuig dat tóch netjes is geland zonder neer te storten in Bangkok... Voor de vakantie hebben we een middenweg gekozen in de zin van lekker relaxen in een resort en 's avonds de drukte van de stad op te zoeken.

Dus, er staat een boel aan te komen en dat betekent veel geblog... ;-)

1 comment:

  1. Misschien moet je even de crappyheid van de vliegmaatschappij vermelden ;). Maar ja, uiteindelijk was ik overgehaald en toen zat de Thai Oriental maatschappij vol. Maar ja, vond ik niet zo'n probleem ;). Dus nu vliegen we met wat degelijks: Thai Air.

    ReplyDelete